Blogg

Älskade Allvin

1535025_10203626650808248_2290417583179357062_n

Himlen har fått en ny stjärna och inte vilken som helst utan den allra vackraste!

Allvin fick somna in i kväll, han var sitt vanliga spralliga, överglada, envisa och otåliga jag ända in i det sista.

Han var en kille med extra av allt; extra snygg, extra smart, extra charmig, extra glad i folk, extra förtjust i barn och särskilt de som ville träna med honom, extra gosig och kelig, extra förtjust i att pussas, extra bra luktsinne, extra bra syn och hörsel, extra lättlärd, extra arbetsvillig, extra explosiv och stark, extra reaktionssnabb, extra välmusklad trots mycket lite fysträning, extra uthållig både på bra o mindre bra saker, men tyvärr också extra bra på att hitta möjligheter att smita ifrån oss för att jaga vilt och dessutom på det en osäkerhet bland andra hanhundar, där han dumt nog ofta valde att gå rakt på utan att titta eller känna efter vem det var.

Vi har haft en tuff resa med honom ända sedan könsmognaden men verkligen försökt ha 100% koll på att han inte kommer lös och ihop med hanhundar har vi haft superkoll på honom o försökt tänka klokt o ge honom det avstånd han behöver så att vi sakta kan träna upp oss och han får vänja sig vid att andra pojkar är snälla. I går misslyckades vi dock med att ha 100% koll och Allvin lyckades rymma från tomten och gick rakt på en hanhund på promenad en bra bit hemifrån. Vi kände nu både Mats o jag att vi inte klarar att ha så full koll att vi inte riskerar att andra drabbas.

Allvin var en mycket godhjärtad hund och ville absolut ingen illa, däremot i vissa situationer blev han helt blockerad o jag tror faktiskt inte riktigt han var medveten om vad han då gjorde. Jag känner att vi verkligen efter bästa förmåga försökt träna med honom, nu räckte inte det och trots att det var ett plågsamt beslut känns det väldigt rätt både för Allvin och oss. Till slut fick vår älskade pussgurka ro i både kropp o själ.

Vi har lärt oss så fantastiskt mycket med och tack vare Allvin, han var en oerhört speciell individ och jag önskar så att vi hade kunnat ge honom ett längre liv genom ännu klokare och smartare träning men känner mig trots allt till freds med att vi verkligen gjort så gott vi har kunnat och han är en hund som alltid kommer finnas nära mitt hjärta, en stark stjärna som för alltid lyser upp vår himmel.

Tack alla fina vänner för det stöd vi fått, ni är underbara!

12418105_10205704935204059_4813752481325935699_n


Allvin tävlade RALLY

Allvin gjorde återdebut på rallybanan.

Efter ca 2 års uppehåll efter diplomet så var han tillbaka i nybörjarklassen för att få en chans att tävlingsträna. Vilken insats sen....han var klockren, 100 p och klassvinst

Duktig liten gurka

11900053_10204896967645375_270601311122817676_n

film från dagens prestation

Det som inte var riktigt lika bra denna dag var att en liten olyckshändelse där jag inte var riktigt alert och som gjorde att Allvin råkade göra illa mitt ena långfinger rätt ordentligt. Vi hoppas det vill läka.


Kennelträffshelg

Fredagen hade vi årets kennelträff med Combine-familjen, alltid lika roligt

Många hundar och ägare, trevlig samvaro och i år extra krydda av att det vankades valpning vilken minut som helst på kenneln. Tessa höll sig dock lydigt till söndagen så vi hann med kennelträffen i lugn o ro.

L-kullen som Eddie tillhör är en av de mest välrepresenterade varje år på kennelträffen, vi är ett härligt gäng som lyckats hålla ihop väldigt bra trots att hundarna är utspridda över Norden. I år var det 4 av hundarna som kom varav Tintin hade absolut längst att åka, de bor i Kirkenes och har ca 180 mil hit

11295733_10153280907000040_2006552759093217145_n

Roxy o nya matte Ulla-Britt, Eddie o jag, Ebba o matte Lena samt Tintin o matte Siw

Eddie o jag hade lite HtM uppvisning och han bestämde sig för att belöna sig själv i form av min sko som jag hade ställt utanför ringen, den borde ju rimligen vara en externbelöning tänkte han o hämtade den 15 sekunder in i vårt program...hmmmm...jaja gulligt var det ju i alla fall o gav många glada skratt. Det var ju show de ville ha o det fick de

Självklart var det också utställning o Allvin gjorde riktigt BRA ifrån sig på den individuella bedömningen, i alla fall ända tills vi skulle ut ur ringen o han bestämde sig för att busa till det med nästa hund som kom in...hmmm... men bortsett från det så både stod han riktigt fint och sprang väldigt bra runt i ringen trots nästan obefintlig träning och svår miljö. Allvin ställde jag bara individuellt, var så glad och nöjd med hans insats så ville inte utmana för mycket och utsätta honom för finalen. Vi sparade den övningen till paraden lite senare.

Fick väldigt fina kritiker på båda grabbarna och framför allt prisades deras kondition och form, vilket såklart kändes extra skoj.

Eddie gick i alla fall i hanhundsfinalen och Mats gjorde en fin insats att ställa honom. De var så duktiga så grabbarna och slutade på en 4:e plats.

11151064_10204321756945467_6540241162784233263_n

Vi hade sedan också en kull-parad där varje kull fick springa in i ringen, ställa upp sig och Lena berättade vilka hundar det var och vilka de var efter. Det är en häftig uppvisning vill jag lova. Allt detta filmas förstås också så det finns kvar för eftervärlden. Finfint uppfödararbete som visas

Fredag kväll fortsatte 3/4 av L-kullsgänget med middag hemma hos oss, riktigt trevligt och det finns så mycket att prata om och jämföra. Så glad över de här vännerna

 

Lördag var det FB-R för 1-åringarna

Eftersom båda L-syskonen har U-systrar så följde jag med dem på beskrivningen på lördagen, det var första gången jag såg en FB-R (funktionsbeskrivning retriever) i verkligheten, har bara sett den på film förut. Det var jätteintressant verkligen och roligt att se likheter och skillnader mellan de 3 systrarna som beskrevs först. Sedan kom två grabbar varav den sista var en Davyson, dvs en brorson till Allvin o herre jisses så lik Allvin har var på många sätt. Otroligt häftigt att se hans kroppsspråk, rörelser o sätt att arbeta, så otroligt likt Allvin. Det blir kul att följa Sammy som han heter framöver tillsammans med matte Lisbeth. De kommer nog göra finfina resultat på jaktprov i framtiden.

Innan vi åkte iväg på beskrivningen hade vi lite plojträning med alla hundar i trädgården, Allvin var riktigt duktig på både att ta det lugnt och att träna trots störningen av de andra hundarna, jag är himla glad över det lilla träningspasset o det han visade mig då i fokus o koncentration. Duktiga lilla grabben, det tar sig för varje dag, vecka och månad med honom nu.

11264916_10204318981956094_5945622599310475412_n

Bara att ha 3 andra hundar boendes här är så fantastiskt bra träning för grabbarna, gissa om de var lite trötta efter de här dagarna, det är mycket att hålla ordning på med fullt av tjejer i huset    

Stort TACK till både Lena o Siw för trevlig samvaro i flera dagar och också förstås stort TACK till familjen Widebeck/Larsson för återigen en fantastiskt trevlig kennelträff.


Höstsöndag i skogen

Har haft en alldeles för hektisk jobbvecka som fortsatte med en heldag i cafét på danstävling igår och alldeles för nära en katastrof igår kväll då Jonna o Emilia fick punka på E20 där vajervägen är enfilig.

Nu gick det bra trots omständigheterna för tjejerna som snabbt kunde få hjälp att få bort bilen från vägen o få däcket bytt, phu.. men det var lite stresspåslag här när de ringde o vi var redo att åka på ca 1 minut. Extra skönt att få krama om dem när de väl kom hem på kvällen. Man blir verkligen påmind ibland hur nära det är att en katastrof kan hända. Tack för änglavakten

Då var det extra skönt idag med sovmorgon och sen en lång skogspromenad med grabbarna, då vi mest bara strosade runt o faktiskt t o m hade stora kameran med oss vilket sällan händer.

Hittade även lite trattkantareller och någon guling, precis lagom så det tillsammans med det Mats plockade igår räckte till kvällens lammstek

Nu väntar ytterligare en intensiv vecka men sen får det lov att lugna ner sig lite grann o förhoppningsvis är jag ledig större delen av fredag för att åka o hämta hem Eve över helgen vilket alltid är lika mysigt. Blir skoj att se hennes lägenhet nu när hon fått lite mer ordning på allt.

Både hundarna o jag ska nu försöka njuta fullt ut av min absoluta favoritårstid, den svenska fina hösten

Allvin 2014-08-28

Eddie 2014-09-28

Allvin som Timon 2014-09-28

Eddie o Allvin 2014-09-28


Jaktträning för Allvin

Dagen efter kennelträffen o dags för jaktträning med Combine gänget på Träskaten. Mats jobbade o Eddie fick följa med honom till kontoret (eftersom det skulle skjutas på kursen). Allvin anmälde jag i nybörjargruppen mest för att bara vara med lite i bakgrunden och få träna sig i att "bara vara" när det finns andra hundar i närheten. Jag hade då rakt inte någon förhoppning att vi skulle kunna delta på så mycket av själva träningen. Lena o Ebba var anmälda i den lite mer avancerade gruppen o Ronja skulle mest sova i bilen var tanken.

På morgonen när vi skulle åka ut till Ärla blev det lite stök här för då ville Lenas bil absolut inte följa med så vi bestämde raskt att stoppa in alla 3 hundarna i min bil o lösa hennes bilproblem efter kursen. Allvin accepterade utan problem att tjejerna åkte med honom i buren o så gjorde även tjejerna. När vi kom fram fick Ronja stanna i bilen, Lena o Ebba gick med sin grupp o Allvin o jag gick med nybörjargänget som leddes av världens absolut bästa instruktör visade det sig. Lena Karlsson, TACK TACK TACK för att det var just du som höll i vår grupp.

Med god ledning, otroligt tålamod och fantastisk anpassning till varje ekipage så kunde tro det eller ej Allvin o jag delta på precis allting!!!!! Dock kopplade jag såklart inte loss honom men de övningar där andra gjorde det gjorde vi i koppel o lite anpassade o det funkade jättebra.

Även om både Allvin o jag var SUPERTRÖTTA vid lunchtid när kursen var slut så var jag så innerligt glad att jag hade anmält oss och följt med. Allvin visade mig nu verkligen att han tagit ett STORT kliv framåt när det gäller att klara av att vara tillsammans med andra hundar. GLAD o STOLT matte

Som vanligt jättegod mat på Träskaten, TACK Jill o Peter och trevlig samvaro återigen med Combine kompisarna. Synd att det bara är kennelträff en gång om året!

När vi kom hem ville Lenas bil fortfarande inte starta, jättesynd om henne men BRA för Allvin som fick ännu mera social träning med hundtjejsvännerna. De fick lov att stanna till sena kvällen då en nästan för snäll granne åkte upp o hämtade dem. En lång och intensiv dag för både hundar o förare men ojojoj såååå BRA träning det blev och så glad och stolt jag var när det var dags att sova över allt som Allvin hade klarat av i dagarna två.

 

PS! Bilen fick stanna till några dagar senare då världens snällaste bilmekaniker åkte upp med en släpkärra o hämtade den, fast bara för att retas så startade den förstås när han kom... MEN då sa Lena att bilen fick allt åka kärra hem ändå när den nu hade varit så busig ;-)


Allvin på BPH

Allvin har gjort sitt BPH och det gick nog ungefär som jag hade förväntat mig.

Det var BRA att han inte försvann från området när han blev lös o hade chansen, han gjorde dock rejäla ärevarv med leksaken vilket inte alls var särskilt konstigt eller oväntat. Hade en diskussion med testledaren innan om vi skulle ha lina på från början men vi bestämde oss för att prova utan, dock blev det lina på efter lekmomentet   LEKA är han duktig på konstaterades det i testet i alla fall

Han är en duktig markör, som vi redan vet  det gjorde att han onödigt duktigt i testet markerade funktionären som lämnade publikgruppen för att förbereda senare moment, blev lite väl intressant och störde istället rejält. Testledaren som skulle hålla i linan, var inte riktigt beredd på att Allvin hade senare moment i sikte redan tidigt så det blev en liten vurpa där och jag hoppas han inte skadade sig.

Allvin blev lite mer försiktig på underlaget än jag hade trott, troligen berodde det på att jag gick på lite för plötsligt första gången, tror det hade sett annorlunda ut om jag hade väntat in honom. Han brukar var rätt orädd på nya underlag.

Skotten gick finfint och det hade jag nog trott också, vi har ju inte övat alls med skott, mer än att han varit med som publik på WT när han var pytteliten men han har heller aldrig visat rädsla för höga ljud heller.

Allt som allt, så tycker jag testet ungefär visade på det jag hade trott och det gäller även de andra hundarna vi tittade på. Testet var trevligt att genomföra för både förare o hund och jag gör hellre detta i framtiden än MH som det känns nu.

Tittar man på SKKs avelsdata så ser man också mycket mer detaljer noterat än vad man får på MH, så även det en fördel här.

Här är film på vårt äventyr


FS/HtM kursavslutning och Karlstad * 2

Måndag var det kursavslutning på min kurs, "Mot tävling i FS/HtM" på Kungsörs BHK. Det var ett gäng riktigt duktiga kursdeltagare som visade såååå fina program, tänk vad de utvecklats sedan vi drog igång kursen i december 2013. Underbart att få följa dem från att knappt ha provat sporten till att visa upp färdiga och helt tävlingsmässiga program, inte utan att man är stolt som instruktör.

1010217_10201833356777018_5133793794358450875_n

Onsdag och torsdag var jag själv på kurs som åhörare, Heather Smith från Skottland var i Karlstad och höll Freestylekurs. Jätteintressant och en hel del nya infallsvinklar, tips och idéer till både programplanering och träningssätt.

Hann precis hem o vända innan det var dags att åka tillbaka till Karlstad och denna gång för att Allvin skulle tävla HtM igen, men inte bara han utan även två av mina kursekipage från klubben som skulle debutera. Jag var ju minst lika nervös för dem som för mig själv och Allvin, ville ju så gärna att domarna skulle gilla deras program precis lika mycket som jag gjort

Allvin gick det lite sisådär för, det var en alldeles för svår miljö, inne i konferensanläggningen på Hotel Gustaf Fröding men jag tycker ändå han kämpade på rätt bra för att vara han och med sina förutsättningar. Första dagen tog vi oss igenom programmet men med nöd och näppe för det var mycket utanför banan och lokalen som upptog hans uppmärksamhet. Dock fick vi såklart ingen uppflyttningspoäng och det var rätt bedömt.

Andra dagen valde jag att bryta för då blev det alldeles för svårt för honom, när några i publiken kom in i lokalen precis medan vi höll på och sprang in bakom husse, som stod vid dörren, för att sätta sig så fick de hela hans uppmärksamhet o han sprang ifrån mig, lyckades dock locka tillbaka honom snabbt men nästa gång vi var på väg åt det hållet sprang han dit igen o då skällde han dessutom så jag valde att bryta loppet, locka tillbaka honom, köra lite följsamhet och få upp kontakten innan vi avslutade på ett fint sätt. Känns rätt val av mig att vi bröt men jag är ändå glad att jag startade honom trots resultatet och att det var för svårt, jag hoppas och tror att han ändå fick med sig en erfarenhet han kommer ha nytta av i framtiden. Vi har inte bråttom, vi har lång tid på oss och då är all erfarenhet vi får bra att lägga i ryggsäcken

Vad som dock var VÄLDIGT ROLIGT DESSA DAGAR VAR MINA KURSDELTAGARE

Zandra och Lystra startade både lördag och söndag med fantastiska resultat, uppflytt båda dagarna och en 3e plats på lördagen och en 2a plats på söndagen, Åsa och Tuva startade endast på söndagen men även de med superfint resultat, uppflytt och 3e plats. Heja Heja o HURRA för er hälsar en stolt och glad dansfröken!

1901284_10201865108490791_4699699900562358585_n

10245416_10151949234340566_4100463293055515171_n

GRATTIS!


Intro i rallylydnad och FS/HtM

Eddie och jag har varit o jobbat, vi har haft en heldag med introduktion av rallylydnad på förmiddagen och av Freestyle och HtM på eftermiddagen med ett gäng glada golden på GRK Västmanland/Upplands internat för nybörjare.

Jätteroligt hade både vi och kursekipagen även om både hundar o förare var lite trötta framåt eftermiddagen efter en hel helgs träning. Eddie däremot han var pigg o glad som vanligt och skötte sig utmärkt som demohund.

1982139_773870499292625_7538406360314917640_n

1175194_773870169292658_2143933534305737711_n

1920112_773870255959316_7538565645679446259_n

10006206_773870205959321_1252154779470886041_n

Lilla Herr Gurka kom precis på slutet med husse o fick hoppa in för att visa hur en riktigt busig goldenpojke kan bete sig...men tji fick matten för helt plötsligt var även Allvin den perfekta demohunden och visade sig från sin allra bästa sida, lilla sötnöt

10153780_773870625959279_899462345140108979_n

Tack Monica Svedlund för de fina bilderna och TACK världens bästa jobbarkompis Eddie Boy

10003444_773869645959377_1969708727074624200_n


Allvins debut i HtM

Allvin har debuterat i HtM och vilken debut det blev

Sällan jag blir så nervös som jag var inför den här debuten, kändes som vi hade så många odds emot oss, Allvin som sällan kan vara lös, har jättesvårt med störningar och dessutom inte alls tränat så mycket som vi borde på själva programmet. Att med de förutsättningarna debutera på tävling, hur smart kan det vara? Grejen är ju att med Allvin är det inte bara det att man kan misslyckas på själva tävlingen utan vill det sig illa kan han liksom ställa till saker... han är så mycket av det goda men ibland blir det ju fel trots att han inte alls menar det o då är det liksom så mycket av det som blir fel också. Med Allvin är allt liksom lite mycket på gott och ont.

Skulle vi nu starta någonstans så var det i en hall som den i Motala, där är det 3 väggar runt om och publik o domare endast på ena kortsidan. Dessutom är det inga andra hundar i hallen och helt stängt medan man tävlar så det det som går att "ställa till" är relativt begränsat

Nu visade det sig att jag var nervös helt i onödan, Allvin skötte sig exemplariskt och presterade nästan över sin förmånga och den kapacitet han visat på träning  Det var fantastiskt att känna samspelet med honom på plan och jag hann t o m känna ren njutning i slutet av vårt program. Vi fick finfina domarpoäng och UPPLYTTNING!!!!

Här är filmen från debuten

Jag tror verkligen han är en tävlingshund den här killen, han älskar att stå i rampljuset o ha alla blickar riktade på sig själv, det kommer med tiden kunna bli underbart att tävla med honom i olika saker, bara vi får landa lite till i allt runt omkring. Innan vår andra start när vi stod i den smala korridoren utanför och väntade på ekipaget som tävlade före oss hände en lite rolig men oroväckande sak som vi måste träna på (insåg jag snabbt) men bara så himla typiskt Allvin... när hunden före är klar (vi ser ju inte den alls bakom väggen) så applåderar publiken o Allvin får typ panik och ska IN i hallen, drar som en galning. Han trodde troligen att applåderna var för honom (vem annars???) o ville in o ta emot publikens jubel....alltså....DEN gossen är som han är

Andra starten gjorde han nästan lika bra, domarna tyckte t o m den var ännu bättre, jag tyckte i och för sig han var lite tajtare i positioner o kanske beroende på att jag var smartare i planeringen men han blev lite uppspeedad i slalomstegen så där fick jag korta av lite o då tappar vi lite tajming till musiken så känslan för mig var lite sämre just där. Allt som allt bättre domarpoäng och totalt 2 Uppflyttningspoäng på en och samma debutdag. Tjohooo för Allvin o mig!

Den som fick lida för Allvins starter och framgångar var tyvärr Eddie. Dels var han tvungen att dela med sig av mig och min tid för banvandring vilket också gjorde att han inte hann få någon uppvärmning alls till musik innan sin första start. Det vet jag ju egentligen att det inte fungerar alls men provade ändå och såklart gick det inte.... Han skuttade som en känguru redan på väg in på planen och jag valde att bryta rätt snabbt och använda vår tid på plan till träning och att försöka få ner honom i varv för att förhoppningsvis ha nytta av det till den andra starten senare på förmiddagen.

Innan start nummer två hann vi värma upp ca 1 h till musik ute på parkeringen och han hade sansat sig något under den tiden MEN istället fick vi in ett problem i en övergång som vi aldrig haft förut och precis där fick han för sig att man absolut inte kunde stå i position 3 efter den vändningen utan måste vända om till position 5. Jag har ingen aning om hur vi lyckades få in detta problem o jag slet som en galning för att få bort det. Lyckades på slutet men det visade sig inte vara tillräckligt för problemet dök upp inne på planen också. I andra starten var han lugn o fin hela ingången och första delen av programmet, gick riktigt bra ända fram till den här övergången o vips vände han tillbaka och det gick inte att övertala honom och efter det började han sedan skutta igen och bli jätteuppvarvad. Vi bröt även denna start och fokuserade på att hitta balans igen innan vi gick av planen.

Grejen är att jag inte borde startat honom alls, vi var ju egentligen klara med vårt mål i HtM för året, jag var nöjd o det brukar sällan ge bra resultat när jag har den känslan inombords och när allt mitt fokus dessutom denna dag låg på Allvin o hur det skulle gå med honom så var det otroligt dumt att starta Eddie. Jag känner ingen som helst dålig känsla för att vi inte lyckades hitta balans idag, han fick inte rätt förutsättningar och då kan man heller inte göra ett bra jobb, mitt fel och jag tar på mig det helt och hållet själv.

Dessutom hoppas jag komma ihåg att inte anmäla båda pojkarna till samma tävling igen

1959874_10201714184037774_1084390374_n

Hela dagen var för oss som familjeteam så otroligt lyckad och vi kalasade på pizza alla 4 på kvällen för att fira framgångarna och sammanhållningen mellan oss. En för alla - alla för en


GRATTIS ALLVIN

Hipp Hurra för lilla bäbisen idag när han fyller 2 år

Tänk att stora starka busiga Allvin varit en sån liten fjutt o det var bara 2 år sedan han föddes tillsammans med alla sina S-syskon. Tiden går fort när man har roligt har jag hört

2 valpar

Allvin 2 v

64a80f55-2bee-40f8-be42-2b39109c72cd3

c397b6b7-d7c9-42db-ae49-561f707fce313

29bf4014-047d-4f9f-b594-dff40b4602be3

b6833bc9-a2af-498b-96d1-4228a2d24a113

Några fler gråa hår har jag säkert fått under tiden med dig lilla Allvin men oj vilken härlig hund du är trots allt, älskar din självklara personlighet och attityd, du är snygg som jag vet inte vad o du är otroligt smart o snabbtänkt. Mycket kapacitet finns i dig både vad gäller muskler, envishet och självständighet men också förmåga att lära och förstå nya saker, sätta dem i sitt sammanhang, vara uppmärksam och följsam, gäller bara att matte kan motivera så du ser någon vinning för egen del, då kan vi göra underverk tillsammans lille plutt. Hoppas få många fler lyckliga år tillsammans med dig Allvin, alias Herr G.

Love You

o STORA VARMA GRATTISKRAMAR till alla S-syskon från kennel Combine!RSS
«april 2021»
tiontofr
01020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Planering framöver:

8/9 Diplomering till besökshund

6/10 Kursdag för goldengänget

19-20/10 Domarkonferens Sthlm

2/11 A-S dömer FS/HtM i Hallsberg

dec funktionär rallytävling

Hänt tidigare:
2018
Debut i HtM
Diplom klass 1 både FS och HtM
WT: 75p
inoff B-prov: 3:e pris
Rallylydnad: RLDA och Championat
 
Året 2017
31/12 2017
Goldenspecialen
11/8 2017
FS debut i Sala
29/7 2017
Unghundsderbyt
10/6 2017
Uppvisning på torget
24/5 2017
Mayas FB-R
29/4 2017
Eddie får CK
15/4 2017
Eddie rally championat
9/4 2017
Maya WT debut
2/4 2017
Maya rallydiplom
11/2 2017
Rally i Kungsör
11/12 2016
Eddie FS diplom
12/10 2016
Mayas diplom RLDN
17/9 2016
Mayas rallydebut
10/9 2016
Maya på DM
4/9 2016
OS i Kungsbyn
14/8 2016
Eddies Freestyledebut
16/7 2016
Kennelträff Combine
28/5 2016
Allvin
6/3 2016
Allvin 100p i Rally
16/8 2015
Uppvisning på torget
17/7 2015
Eddie debuterar i agility
26/12 2014
Eddie 8:a på SM i HtM
13/12 2014
Allvin tar HtM I titeln
17/8 2014
Sommaren 2014
17/7 2014
Jonnas student
6/6 2014
Kennelträff 2014
29/5 2014
Allvins BPH
11/5 2014
Eddie debuterar i Mästarklass
28/4 2014
Allvin debuterar i HtM
16/3 2014
Eddie HtM Champion
9/2 2014
Tävlingsclinic Kungsör
1-2/2 2014
Positionskurs
10-12/1 2014
Eddie tar RLDA titeln
15/12 2013
Stockhoms Hundmässa
7/12 2013
Eddie HtM mästare
21/9 2013
Allvin är sjuk
15/7 2013
Grundkurs för tävlingshundar
4/7 2013
Gotland 2013
2/7 2013
2a Dipl.poängen
22/6 2013
Eddie startar i HtM III
17/6 2013
Goldendagen
10/6 2013
Alvin RLDN
31/5 2013
Kennelträff
27/5 2013
Allvins 2a uppfl. i rally
24/5 2013
Dans SM
19/5 2013
Märsta HtM tävl
12/5 2013
Frisk o sund hund
4/5 2013
FS Inst utb
29/4 2013
Karlstads HtM tävl
7/4 2013
USA resan
24/2 2013
CK
10/2 2013
Ögonlysning
4/2 2013
Inlärnings clinic
3/2 2013
Lekutv clinic
2/2 2013
Allvins röntgen
1/2 2013
Utst Kumla
27/1 2013
Rallykurs
6/1 2013
Året 2012
30/12 2012
Rally i S-tälje
1/12 2012
HtM helg i K-d
19/11 2012
Valputv.kurs
12/11 2012
Allvin klarar anlagsprovet
4/11 2012
Utställning Sala o Mjölby
28/10 2012
Rally K-holm
21/10 2012
Rally F-klass N-köping
14/10 2012
Eve flyttar till USA
8/10 2012
WT * 2
30/9 2012
Jessica o Gip hälsar på
28/9 2012
Rallyinternat
23/9 2012
Golden DM
3/9 2012
SKK utst E-tuna (Allvin)
19/8 2012
HtM tävl Sthlm
118/8 2012
Valpkurs hos Lisa F
16/8 2012
Goldenspecialen i Kyrkekvarn
13/8 2012
Eddie klarar RLDN o gör en 100p runda
4/8 2012
Eddies andra tävl i Rally
9/7 2012
Allvin BIR o BIS-2 valp
7/7 2012
Eddie debuterar i Rallylydnad
1/7 2012
Allvin BIS Valp på inoff utst
27/5 2012
Kennelträff
19/5 2012
Eddie på WT
7/5 2012
Eddie klarar HtMI
8/4 2012
Eddie klarar LPII
24/3 2012
Allvin börjar valpskola på nätet
20/3 2012
Allvin flyttar in
18/3 2012
Uppflytt HtMI & 1a pris LKII
28/2 2012
OS Sala +
LKII 1a pris
23/2 2012
Madonna lämnar oss
17/2 2012
HtM o FS tävling i Bollnäs
29/1 2012
Summering av 2011
1/1 2012
Planering 2012
27/12 2011
Raskamp
29/10 2011
Examen på Klickertränarkursen
25/10 2011
Eddie o A-S HtM debut,
21/10 2011
Madonna på Jaktinternat i Väla,
8-9/10 2011
Eddie o Madonna på WT,
18/9 2011
Träningsplanering,
12/11 2011
GRKs DM,
3-4/9 2011
Madonnas WT debut,
12/8 2011
Eddie klarar LPI,
11/8 2011
Gotland sommaren 2011,
8/8 2011
Andra 1:a priset i LK1 för Eddie,
28/7 2011
Eddie tar 1:a pris i LK1,
20/7 2011
GRKs KM i Villingsberg,
18/7 2011
Vaccinering för Eddie o Madonna till Redog,
10/7 2011
Besök hos Guldkullens valpar,
29/6 2011
Planering o fokus i Madonnas jaktträning,
21/6 2011
Andträning för Madonna,
18-19/6 2011
Klickertränarkursen del 2,
23-24/5 2011
Combineträffen 2011,
20-22/5 2011
Madonna blir SE VCH
18/5 2011,
Madonnas MH,
14/5 2011
Madonna tar andra 1:an i ÖK Viltspår,
13/5 2011
Madonna tar första 1:an i ÖK Viltspår,
11/5 2011
Freestyleinstr.utb,
10/5 2011
Tusse blir sjuk,
18/4 2011
Klickertränarkursen på Canis startar,
21-22/3 2011
Eddie började leka med Tusse,
4/1 2011
Tävlingslydnadskurs, Klickerklok
20/12 2010
Madonna till Redog,
7/12 2010
Madonnas mamma Signe bor hos oss,
20 & 23/10 2010
Madonna klarar anlagsprovet,
14/10 2010
Jaktkurs med Lisa Falck,
26/9 2010
Funk.beskr Madonna,
25/9 2010
Madonna 3:a på DM  ,
5/9 2010
Madonna fyller 1 år,
3/9 2010
Eddies tredje 1:a i viltspår,
SE VCh
2/9 2010
Spårdag med syster Ebba,
28/8 2010
Eddies andra 1:a i viltspår,
23/8 2010
Eddie på riktigt eftersök,
16/8 2010
Eddies första 1:a i viltspår,
10/8 2010
Handler- o trimkurs,
2/8 2010
Tusse flyttar in,
22/7 2010
Nybörjarjaktkurs,
18/7 2010
Kolbäckenlägret 2010,
20,21/6 2010
Retrieverakt. kurs,
14-15/6 2010
Handlerkurs med O'Shea,
3 & 9/6 2010
Combine's kennelträff,
22/5 2010
Madonna viltspårar,
2/5 & 6/6 2010
CANIS-valpkursen,
7 & 21/3, 5 & 18/4 2010
Madonnas valpträffar,
14/2, 14/3, 17/4, 16/5 2010
Utställningshelg,
18/1 2010
Första valpträffen,
13/12 2009
Madonnan anländer,
3/12 2009
Vargarna på Kolmården,
8/11 2009
Syster Ebba träff,
7/11 2009
Open Show i Sala,
24/10 2009
Eddies jaktkurs,
11/10 2009
Anlagsprov i Viltspår,
21/9 2009
Syster Ebba träff,
1/8 2009
Mentalbeskrivningen,
30/5 2009