Blogg

Eddie - Freestylehunden

Tänk, vem kunde tro att Eddie skulle bli Freestylehund på gamla dar?

Ikväll tog Eddie sin 3:e uppflyttningspoäng i Freestyle klass 1 och därmed sin 11:e titel, FDI ⭐️

Så häftig känsla att med just denna fantastiska hund kunna gå in helt avslappnad i en helt ny hundhall, köra programmet o bara ha skoj o njuta. Inte säkert att andra kan förstå den känslan jag känner just den gången. Magiskt, underbart o så kärleksfullt, min fina vackra fantastiska hundvän, jag älskar dig och är såååå STOLT över dig o det vi gjort tillsammans under åren ❤️❤️❤️

image


Open Show i Kungsbyn

Eddie som inte varit på utställning på väääldigt länge skulle nu få prova att vara med i veteranklass. Han brukar tycka det är lite läskigt på utställning, många hundar o ofta springer de precis nära både före och efter honom vilket han kan tycka känns jobbigt. Nu var det som sagt var länge sedan vi ställde ut (förutom kennelträffarna) och han har gjort mycket andra saker och varit på oerhört många olika tävlingsplatser och träffat mängder av snälla hundar som låter honom vara i fred. Det har nog bidragit och dessutom var det ju en lugn och avspänd tävlingsplats, inte alltför många hundar och hanarna som deltog var trevliga o härliga helt utan gruff o liknande.

Eddie var riktigt rolig att ställa ut, han trivdes i ringen o var på sitt allra bästa och showigaste humör   Kändes som han verkligen tyckte det var skoj att få visa upp sig. Dessutom är det såklart väldigt bra betalt, mycket gottens får man när man står där

Eddie var ensam som veteran men fick fantastiskt fin kritik   och ett HP så han fick tävla i bästa hane där han blev kvar och placerade sig som 4:a. Det var verkligen fantastiskt roligt!

Det känns hedrande att få kritik av typen: En 9-åring i toppskick ... en mycket sund veteran osv

Maya som har lite tunnt med päls för tillfället fick vara med som publik, hejarklack och förstås träna lite vid ringside. Det skötte hon med bravur, så himla duktig på att "bara vara med", ligger tyst i buren och väntar, sover lite när det finns tillfälle och när hon får sitta med ute så sitter hon o spanar intresserat på allt som händer runt omkring.

Vi gjorde några kortare träningspass, både att springa och att stå fint men också lite kontakt/följsamhet och enklare rallymoment/HtM positioner och hon gör det så bra och så snyggt och klarar av det trots de störningar som finns. Riktigt bra "tävlingsplatsträning".

Combine-gänget hade många hundar med och det gick bra för alla, så fina o så duktiga både hundar o förare. Alltid extra skoj att vara ett gäng som åker tillsammans dessutom, vi har så kul ihop. Tack alla trevliga vänner för en riktigt härlig dag!

LIte bilder från dagen (Mats och Eva Carlin har tagit dem)

Kungsbyn1

Kungsbyn4

Kungsbyn5

Kungsbyn7

Kungsbyn8


Freestyledebut

Förra våren bestämde vi oss för att Eddie inte skulle tävla mer i HtM utan vi skulle bara när han tyckte det var OK vara med på lite uppvisningar. Vi gjorde förra sommaren ett uppvisningsprogram som från början mest var ett HtM program men så har vi lagt in mer och mer FS trick i programmet, eftersom det ofta kan tyckas lite mer publikvänligt på uppvisning.

Till slut och inför den första av sommarens uppvisningar på Fristadstorget så var det nu i stort sett ett FS klass 1 program vi hade. Visst har jag frestats att kanske ändå anmäla oss till en Freestylestart vid tillfälle o nu blev det ett bra tillfälle.

Vi skulle ändå ner till Bottnaryd och träffa våra kompisar som dessutom hade bestämt sig för att debutera i HtM på SPKKs tävling i Jönköping. Då kom vi på att vi också skulle anmäla oss men i FS och bara testa o se om Eddie hade lust att gå in i tävlingsringen.

Han tycker ju ofta den planen kan vara jobbig eftersom han känner sig lite "uttittad" men nu var han på ett strålande humör o fokuserade på det vi skulle göra och inte på de som tittade.

Det blev lite snett o vint o några missförstånd samt att jag körde säkert (troligen i onödan) på några ställen men som helhet kändes det över förväntan och framför allt Eddie njöt av att vara på planen och det är allra viktigast för mig.

IMG_4767

IMG_4784

Domarna gillade vårt program, vi fick 24,50 poäng och väldigt jämna fina poäng i varje kategori. Kommentarerna fokuserade framför allt på glädje vilket såklart är extra roligt med ett "uppvisningsprogram". Dessutom vet jag ju att vi kan göra programmet ännu bättre "i den bästa av världar" så det ska vi nog försöka oss på i framtiden.

Här är film från tävlingen

IMG_4764

Våra kompisar Jessica och Vill från Bottnaryd gjorde även de succe med sitt Aristocats program i HtM 1 och även de kom på en superfin 3:e plats med finfina poäng, vilket nog gjorde att de fick mersmak för sporten. Grattis bästa ni!

Fler kompisar, Ulrika var där med både Spirit och Grace och gjorde två superfina program med bra placeringar och framför allt varsin 3:e uppflytt i HtM2 resp FS1 så de åkte hem med 2 fina diplomrosetter. Hurra va ni är BRA! Grace är dessutom Eddies halvsyster för de har samma pappa.

Maya var med oss på den lilla semestertrippen och framför allt tyckte hon det var spännande att bo hemma hos 3 hundkillar och få leka med dem (de var jätteleksugna när det kom en liten söt tjej!!!), titta på deras får, leka o träna i deras "ridhus" som numera är en hundträningshall och även testa deras hund parkour bana, jisses vilket äventyr alltihop.

Tesla o Maya

Ridhusbus

Parkour Maya

På tävlingen gick hon ett par längre promenader i skogen med Mats men annars låg hon mest i buren o sussade eller satt o tittade på alla hundar o människor.

Maya sussar i buren

Hon skötte sig alldeles utmärkt hela dagen och precis innan vi åkte hem testade vi lite kontaktövningar o de grejade hon alldeles utmärkt trots allt som hände runt omkring. Duktig liten tös

Det var en riktigt trevlig liten semestertripp rakt igenom och på alla sätt och vis.


Kennelträff

Årets höjdpunkt

Kennel Combine's årliga kennelträff, så roligt att träffa alla i "familjen" och få chans att följa hundar och ägare år efter år. Eddie var i storform och hade en riktig kanondag, tror han njöt i fulla drag för trots att det var massor av hundar o enorma mängder av goda intressanta dofter så var han på "hugget" både i utställningsringen, på apporteringstävlingen och inte minst på sin lilla uppvisning. I år hade vi valt att visa upp vårt alldeles nygjorda Freestyle program som vi kanske kanske provar att tävla med lite senare i år. Eddie har ju endast tävlat i HtM så för honom är Freestyle egentligen helt nytt även om vi självklart tränat många trick på kul och för att ha som övergångar i HtM.

Jätteskoj att vi fick programmet filmat och kan finjustera till kommande uppvisningar och ev. tävlande. Tack till Lisa som hjälpte oss filma!!!

Eddie vann mycket överraskande utställningen bland hanarna, dagens snyggaste gosse och en "mycket välbevarad veteran" sa domaren, det tackar vi för!

Apporteringstävlingen, där var jag riktigt orolig att han inte ens skulle bry sig om att komma tillbaka med dummyn, men ack så fel jag hade. Han sprang ut med blixtens hastighet (ja det var inte särskilt förvånande) men han plockade upp den och kom direkt tillbaka in, HURRA va han är BRA den där farbror Eddie när han har lust

Maya var med oss nästan hela dagen och skötte sig superfint både att vila i buren och att komma ut och titta på eller prova på rallybanan, en riktig liten supertjej det där

Tusen tack Lena, Nisse och tjejerna för en kalasdag!

FILM

och bilder

BIR o BIM

Utställning

Eddie o Ebba

Eddie o syrran Ebba


Vårkänslor

Hur lever livet här då?

Jo Allvin är väldigt saknad, framför allt den goa keliga mysiga knähunden som alltid ville vara nära o pussas   Vi har beställt fina förstoringar på honom och jag ser gärna på bilder men orkar inte riktigt se filmer ännu. Filmerna får jag njuta av igen lite senare.

Däremot är promenaderna ute rena rama söndagsnöjet för oss alla, Eddie klarar ju både hundmöten, rådjur, ekorrar, småfåglar och allt annat i världen så mycket lättare än vad Allvin gjorde eftersom han för minsta doft eller rörelse varvade upp något enormt.

Vi var lite oroliga för att Eddie skulle bli sorgsen, han har haft riktigt jobbigt de tidigare två gångerna han blivit ensam kvar men så blev det inte denna gång. Anar nu att han kanske hade mycket jobbigare med Allvin och den situation vi hade än vad vi någonsin förstod.

Eddie är glad o sprallig, kelig o busig och verkar må alldeles utmärkt. Vi har också försökt träffa och umgås med lite olika hundar, det gjorde vi inte så ofta tidigare eftersom det i många fall också var lite jobbigt för Allvin.

Eddie njuter av snälla goa vovvar som vill leka o busa en stund eller bara vara o sällskapa, så det har vi gjort en del. Någon vidare träning har det dock inte blivit, det beror nog mer på mig än på Eddie. Jag har haft lite svårt att motivera mig men det kanske ändrar sig framöver. Vi gör lite vardagsskojövningar o han får godis för saker han kanske inte fått tidigare, det vi gör är inte så noga o det är inte hela världen om det slarvas lite. Allra mest så kelar, busar o leker vi.

Vi får väl se när det blir dags för en ny hundkompis i familjen o vad det månda bliva? Just nu finns inget bestämt i alla fall. Vem vet, rätt som det är kanske det dyker upp rätt tillfälle och då blir det som det blir

Skönt med vår och om vi får önska så får det gärna bli lite torrare i skog och mark inom kort, fram tills dess blir det stövlar o gyttja men lerinpackning ska ju vara nyttigt

10391846_10206174576144789_5576513693041072047_n

11703106_10206066364119556_3343936013239579698_n

12920347_10206147178539866_5114524758754760308_n

12932786_10206174575984785_3422214794245235611_n

12321435_10206174577304818_2156588097559164392_n

12717877_10206147178499865_3931411578975872137_n

1914847_10206066363839549_5461883255847557103_n

12115824_10206066364919576_8476847620674020564_n

o Katten Sigge alias lille Sigvard

tar tillvaron med ro oavsett vad som händer, bara han får mat jämt o ständigt och får gå ut och in som han vill ... o kanske snaska lite på våra tulpaner...så är han nöjd o glad.

Önskar er alla en härlig vår


Eddie 8 år - GRATTIS

  GRATTIS världens bästa 8-åring

  EDDIE

10502194_10202417356576648_3339947039658729353_n

En mycket speciell, lite busig, lite långsamt mognande hund men ack så alldeles alldeles underbar

Finns så mycket att säga om honom och jag önskar av hela mitt hjärta att han får fortsätta vara frisk och kry och åldras tillsammans med oss, att han får fortsätta vara busig och sprallig, lite unghundslik hela sitt liv.

Hans makalösa historia finns i en kortversion här

En riktig hopp och skutthund, snälla du, fortsätt vara den där ivrigt och högt svansviftande hopp och skutthunden som under åren både oroat men framför allt roat både oss och så många andra.

  Älskar dig hjärtat

10596240_938191156206764_600794672_n

 


Uppvisning på Fristadstorget

Dags för en av årets roligaste uppdrag, hunduppvisning på stan. Vi hade den förmånen förra sommaren också men då renoverades stora torget och vi var på lilla bibliotekstorget. I år är torget nytt och jättefint och vi skulle få äran att visa upp oss mitt på stora Fristadstorget, häftigt!

Eddie mådde inget vidare eftersom vi hade massor av åska hela gårdagen, sov i alla fall bra i natt och verkade skapligt OK på morgonen så vi bestämde oss för att försöka. Väl framme tänkte jag att det var bra för honom att gå in på planen och värma upp lite men det visade sig bli väldigt tokigt eftersom en ballong small alldeles vid staketet precis när vi hade klivit in på planen.

Eddie blev LIVRÄDD och försökte fly för livet ut från planen och över staketet, det var med nöd och näppe jag lyckades hålla honom kvar. Hålla honom hårt och tryggt, mata in godis (han åt tack o lov fortfarande) och så vänta vänta tills han lugnat sig något. Sedan gick vi runt där inne i koppel och bara kastade godis på marken länge länge, säkert minst 10 minuter.

Vi kunde efter en stund faktiskt t o m göra några enkla övningar och belöna för det. Gick av planen och funderade på om vi över huvud taget kunde gå in och visa något. Dessutom kom en lastbil och backade in precis bakom planen, och lät som bara den medan han lastade av och han hade hur mycket som helst som skulle lastas av, det tog aldrig slut. Tror han höll på nästan hela vår föreställning.

Eddie var hela tiden på vippen att bryta ihop men klarade när vi kom i träningsmode att fokusera och faktiskt göra riktigt bra ifrån sig utifrån de förutsättningar vi hade.

Jag är så glad över att vi lyckades, att jag har en del verktyg som gör att jag kan hjälpa honom lugna sig, hitta ett mode som kan fungera och han kan få bygga sitt självförtroende och se att han kan fast han helst bara vill springa hem och gömma sig.

Älskade hund så jobbigt ditt liv kan vara ibland men så bra att vi lyckas hitta sätt att hantera rädslan någorlunda.

Alla våra hundar i gänget var jätteduktiga och presterade på toppen av sin förmåga, alla förare hade också riktigt roligt o jag tror att även killarna i vårt Crew var nöjda, i alla fall med tårtkalaset efteråt

Film från Eddies delar av uppvisningen

Film från lite närmare håll på "We are all the Winners"

Arlos kompis Yvonne Larsson tog en del jättefina bilder på oss, så här såg alla fina hundar ut:

safe_image (3)

Arlo i sin favvo-pose

Foto: Yvonne Larsson

safe_image (5)

Nässla, en av Eddies Big Loves in Life

Foto: Yvonne Larsson

safe_image (4)

o sötaste lilla Popcorn, så himla kul att vi har en hund med som kan visa att även småhundar är himla duktiga i hundsport

o så några jättefina bilder på Eddie som Yvonne Larsson tagit

safe_image

safe_image (2)

 

Här är också en bild som någon av arrangörerna tog, tror jag, när vi hade intervjustund efteråt:

11753677_713915312070718_7037281984936417349_n

Allt som allt och trots den svåra och utmanande starten så hade vi en superdag, extra skoj att vi redan blev inbokade till nästa sommar. Vi var några av de som dragit störst publik av aktiviteterna i sommar, väldigt roligt att hundsporten får ta plats i finrummen på det här sättet!

11755720_10204716134564661_7175741079527398552_n

Tänk vad han kan min Eddie     


Kennelträffshelg

Fredagen hade vi årets kennelträff med Combine-familjen, alltid lika roligt

Många hundar och ägare, trevlig samvaro och i år extra krydda av att det vankades valpning vilken minut som helst på kenneln. Tessa höll sig dock lydigt till söndagen så vi hann med kennelträffen i lugn o ro.

L-kullen som Eddie tillhör är en av de mest välrepresenterade varje år på kennelträffen, vi är ett härligt gäng som lyckats hålla ihop väldigt bra trots att hundarna är utspridda över Norden. I år var det 4 av hundarna som kom varav Tintin hade absolut längst att åka, de bor i Kirkenes och har ca 180 mil hit

11295733_10153280907000040_2006552759093217145_n

Roxy o nya matte Ulla-Britt, Eddie o jag, Ebba o matte Lena samt Tintin o matte Siw

Eddie o jag hade lite HtM uppvisning och han bestämde sig för att belöna sig själv i form av min sko som jag hade ställt utanför ringen, den borde ju rimligen vara en externbelöning tänkte han o hämtade den 15 sekunder in i vårt program...hmmmm...jaja gulligt var det ju i alla fall o gav många glada skratt. Det var ju show de ville ha o det fick de

Självklart var det också utställning o Allvin gjorde riktigt BRA ifrån sig på den individuella bedömningen, i alla fall ända tills vi skulle ut ur ringen o han bestämde sig för att busa till det med nästa hund som kom in...hmmm... men bortsett från det så både stod han riktigt fint och sprang väldigt bra runt i ringen trots nästan obefintlig träning och svår miljö. Allvin ställde jag bara individuellt, var så glad och nöjd med hans insats så ville inte utmana för mycket och utsätta honom för finalen. Vi sparade den övningen till paraden lite senare.

Fick väldigt fina kritiker på båda grabbarna och framför allt prisades deras kondition och form, vilket såklart kändes extra skoj.

Eddie gick i alla fall i hanhundsfinalen och Mats gjorde en fin insats att ställa honom. De var så duktiga så grabbarna och slutade på en 4:e plats.

11151064_10204321756945467_6540241162784233263_n

Vi hade sedan också en kull-parad där varje kull fick springa in i ringen, ställa upp sig och Lena berättade vilka hundar det var och vilka de var efter. Det är en häftig uppvisning vill jag lova. Allt detta filmas förstås också så det finns kvar för eftervärlden. Finfint uppfödararbete som visas

Fredag kväll fortsatte 3/4 av L-kullsgänget med middag hemma hos oss, riktigt trevligt och det finns så mycket att prata om och jämföra. Så glad över de här vännerna

 

Lördag var det FB-R för 1-åringarna

Eftersom båda L-syskonen har U-systrar så följde jag med dem på beskrivningen på lördagen, det var första gången jag såg en FB-R (funktionsbeskrivning retriever) i verkligheten, har bara sett den på film förut. Det var jätteintressant verkligen och roligt att se likheter och skillnader mellan de 3 systrarna som beskrevs först. Sedan kom två grabbar varav den sista var en Davyson, dvs en brorson till Allvin o herre jisses så lik Allvin har var på många sätt. Otroligt häftigt att se hans kroppsspråk, rörelser o sätt att arbeta, så otroligt likt Allvin. Det blir kul att följa Sammy som han heter framöver tillsammans med matte Lisbeth. De kommer nog göra finfina resultat på jaktprov i framtiden.

Innan vi åkte iväg på beskrivningen hade vi lite plojträning med alla hundar i trädgården, Allvin var riktigt duktig på både att ta det lugnt och att träna trots störningen av de andra hundarna, jag är himla glad över det lilla träningspasset o det han visade mig då i fokus o koncentration. Duktiga lilla grabben, det tar sig för varje dag, vecka och månad med honom nu.

11264916_10204318981956094_5945622599310475412_n

Bara att ha 3 andra hundar boendes här är så fantastiskt bra träning för grabbarna, gissa om de var lite trötta efter de här dagarna, det är mycket att hålla ordning på med fullt av tjejer i huset    

Stort TACK till både Lena o Siw för trevlig samvaro i flera dagar och också förstås stort TACK till familjen Widebeck/Larsson för återigen en fantastiskt trevlig kennelträff.


Agilitypremiär

Idag gjorde Allround-Eddie agilitypremiär

Visserligen en liten inofficiell tävling på klubben, ett tunnelrace dvs det var en bana med endast öppna tunnlar MEN riktigt skoj tyckte både Eddie o matte.

Matten däremot blev både trött o kommer få träningsvärk av alla snabba ruscher mellan tunnlarna, kör ju lite gammaldags agility dvs där handlern springer med o visar vart hunden ska.... o det är en rätt jobbig variant ... för föraren

Vi gjorde 2 starter, den första en individuell tävling och den andra en lagtävling. Lika kul båda två o nästan väl kul för mellan dessa starter skulle vi visa upp vårt HtM program som lite pausunderhålling o det var då rakt inte det enklaste. Eddie var lagom uppskruvad o gick i spinn men men, vad gör väl det. Han hade trots allt roligt o allt behöver inte vara perfekt här i världen.

Film från agilitydebuten


Eddie kom 8:a på SM

En helt fantastisk dag med den bästa av alla hundar i världen

Eddie 8:a på SM i Heelwork to Music

Hurra va vi ä BRA!

Film från tävlingen

 

Vi var absolut första ekipage in på Stockholms hundmässa i morse, klarade veterinärkontrollen med endast en liten protest från "Herr livrädd för veterinärer" och hittade en plats för vår bur o grabben fick lugn o ro där.

Banvandring o allt kändes ändå rätt OK.

Det är en riktigt häftig känsla bara att vara med på detta, att ha kvalat in, att vara bland de allra bästa i Sverige. Häftigt och otroligt roligt

När det var vår tur kändes det såklart lite pirrigt MEN mest av allt bara häftigt och skoj, att få gå in på planen i stora finalringen och tillsammans med bästa kompisen visa upp vårt program, roliiiiigt är ordet

Eddie var i fin form, han hade roligt och jag också. Vi fick lite strul mitt i programmet men löste det ändå skapligt och på slutet hittade Eddie på lite nya saker som faktiskt inte alls var dumma, de ska vi nog spara och fortsätta använda

Kändes verkligen härligt, vi gjorde bland det bästa vi gjort i klass III någonsin och det på tävlingen då det verkligen gäller o framför allt, det allra viktigaste. Vi hade riktigt roligt tillsammans jag och min bästis

10858644_10203341370796426_931500566775931903_n

Känner mig både stolt och lycklig över detta och det är sannerligen ett av de bästa ögonblicken i mitt hundliv och jag kommer spara känslan i mitt hjärta för alltid.

Extra skoj att Mats kunde följa med och coacha, peppa och titta på oss, vi 3 tillsammans. Tänk som vi alla 3 kämpat för att komma dit vi är idag, vem kunde tro detta om den busiga stolliga stressade unghunden vi hade för några år sedan??? Man ska ALDRIG sluta träna och man ska ALDRIG ge upp och man ska TRO på sin förmåga

Tack älskade Eddie för att du är den speciella hund du är, Limited Edition

10689675_10203341371556445_2680825333138790084_n


 RSS
«april 2021»
tiontofr
01020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Planering framöver:

8/9 Diplomering till besökshund

6/10 Kursdag för goldengänget

19-20/10 Domarkonferens Sthlm

2/11 A-S dömer FS/HtM i Hallsberg

dec funktionär rallytävling

Hänt tidigare:
2018
Debut i HtM
Diplom klass 1 både FS och HtM
WT: 75p
inoff B-prov: 3:e pris
Rallylydnad: RLDA och Championat
 
Året 2017
31/12 2017
Goldenspecialen
11/8 2017
FS debut i Sala
29/7 2017
Unghundsderbyt
10/6 2017
Uppvisning på torget
24/5 2017
Mayas FB-R
29/4 2017
Eddie får CK
15/4 2017
Eddie rally championat
9/4 2017
Maya WT debut
2/4 2017
Maya rallydiplom
11/2 2017
Rally i Kungsör
11/12 2016
Eddie FS diplom
12/10 2016
Mayas diplom RLDN
17/9 2016
Mayas rallydebut
10/9 2016
Maya på DM
4/9 2016
OS i Kungsbyn
14/8 2016
Eddies Freestyledebut
16/7 2016
Kennelträff Combine
28/5 2016
Allvin
6/3 2016
Allvin 100p i Rally
16/8 2015
Uppvisning på torget
17/7 2015
Eddie debuterar i agility
26/12 2014
Eddie 8:a på SM i HtM
13/12 2014
Allvin tar HtM I titeln
17/8 2014
Sommaren 2014
17/7 2014
Jonnas student
6/6 2014
Kennelträff 2014
29/5 2014
Allvins BPH
11/5 2014
Eddie debuterar i Mästarklass
28/4 2014
Allvin debuterar i HtM
16/3 2014
Eddie HtM Champion
9/2 2014
Tävlingsclinic Kungsör
1-2/2 2014
Positionskurs
10-12/1 2014
Eddie tar RLDA titeln
15/12 2013
Stockhoms Hundmässa
7/12 2013
Eddie HtM mästare
21/9 2013
Allvin är sjuk
15/7 2013
Grundkurs för tävlingshundar
4/7 2013
Gotland 2013
2/7 2013
2a Dipl.poängen
22/6 2013
Eddie startar i HtM III
17/6 2013
Goldendagen
10/6 2013
Alvin RLDN
31/5 2013
Kennelträff
27/5 2013
Allvins 2a uppfl. i rally
24/5 2013
Dans SM
19/5 2013
Märsta HtM tävl
12/5 2013
Frisk o sund hund
4/5 2013
FS Inst utb
29/4 2013
Karlstads HtM tävl
7/4 2013
USA resan
24/2 2013
CK
10/2 2013
Ögonlysning
4/2 2013
Inlärnings clinic
3/2 2013
Lekutv clinic
2/2 2013
Allvins röntgen
1/2 2013
Utst Kumla
27/1 2013
Rallykurs
6/1 2013
Året 2012
30/12 2012
Rally i S-tälje
1/12 2012
HtM helg i K-d
19/11 2012
Valputv.kurs
12/11 2012
Allvin klarar anlagsprovet
4/11 2012
Utställning Sala o Mjölby
28/10 2012
Rally K-holm
21/10 2012
Rally F-klass N-köping
14/10 2012
Eve flyttar till USA
8/10 2012
WT * 2
30/9 2012
Jessica o Gip hälsar på
28/9 2012
Rallyinternat
23/9 2012
Golden DM
3/9 2012
SKK utst E-tuna (Allvin)
19/8 2012
HtM tävl Sthlm
118/8 2012
Valpkurs hos Lisa F
16/8 2012
Goldenspecialen i Kyrkekvarn
13/8 2012
Eddie klarar RLDN o gör en 100p runda
4/8 2012
Eddies andra tävl i Rally
9/7 2012
Allvin BIR o BIS-2 valp
7/7 2012
Eddie debuterar i Rallylydnad
1/7 2012
Allvin BIS Valp på inoff utst
27/5 2012
Kennelträff
19/5 2012
Eddie på WT
7/5 2012
Eddie klarar HtMI
8/4 2012
Eddie klarar LPII
24/3 2012
Allvin börjar valpskola på nätet
20/3 2012
Allvin flyttar in
18/3 2012
Uppflytt HtMI & 1a pris LKII
28/2 2012
OS Sala +
LKII 1a pris
23/2 2012
Madonna lämnar oss
17/2 2012
HtM o FS tävling i Bollnäs
29/1 2012
Summering av 2011
1/1 2012
Planering 2012
27/12 2011
Raskamp
29/10 2011
Examen på Klickertränarkursen
25/10 2011
Eddie o A-S HtM debut,
21/10 2011
Madonna på Jaktinternat i Väla,
8-9/10 2011
Eddie o Madonna på WT,
18/9 2011
Träningsplanering,
12/11 2011
GRKs DM,
3-4/9 2011
Madonnas WT debut,
12/8 2011
Eddie klarar LPI,
11/8 2011
Gotland sommaren 2011,
8/8 2011
Andra 1:a priset i LK1 för Eddie,
28/7 2011
Eddie tar 1:a pris i LK1,
20/7 2011
GRKs KM i Villingsberg,
18/7 2011
Vaccinering för Eddie o Madonna till Redog,
10/7 2011
Besök hos Guldkullens valpar,
29/6 2011
Planering o fokus i Madonnas jaktträning,
21/6 2011
Andträning för Madonna,
18-19/6 2011
Klickertränarkursen del 2,
23-24/5 2011
Combineträffen 2011,
20-22/5 2011
Madonna blir SE VCH
18/5 2011,
Madonnas MH,
14/5 2011
Madonna tar andra 1:an i ÖK Viltspår,
13/5 2011
Madonna tar första 1:an i ÖK Viltspår,
11/5 2011
Freestyleinstr.utb,
10/5 2011
Tusse blir sjuk,
18/4 2011
Klickertränarkursen på Canis startar,
21-22/3 2011
Eddie började leka med Tusse,
4/1 2011
Tävlingslydnadskurs, Klickerklok
20/12 2010
Madonna till Redog,
7/12 2010
Madonnas mamma Signe bor hos oss,
20 & 23/10 2010
Madonna klarar anlagsprovet,
14/10 2010
Jaktkurs med Lisa Falck,
26/9 2010
Funk.beskr Madonna,
25/9 2010
Madonna 3:a på DM  ,
5/9 2010
Madonna fyller 1 år,
3/9 2010
Eddies tredje 1:a i viltspår,
SE VCh
2/9 2010
Spårdag med syster Ebba,
28/8 2010
Eddies andra 1:a i viltspår,
23/8 2010
Eddie på riktigt eftersök,
16/8 2010
Eddies första 1:a i viltspår,
10/8 2010
Handler- o trimkurs,
2/8 2010
Tusse flyttar in,
22/7 2010
Nybörjarjaktkurs,
18/7 2010
Kolbäckenlägret 2010,
20,21/6 2010
Retrieverakt. kurs,
14-15/6 2010
Handlerkurs med O'Shea,
3 & 9/6 2010
Combine's kennelträff,
22/5 2010
Madonna viltspårar,
2/5 & 6/6 2010
CANIS-valpkursen,
7 & 21/3, 5 & 18/4 2010
Madonnas valpträffar,
14/2, 14/3, 17/4, 16/5 2010
Utställningshelg,
18/1 2010
Första valpträffen,
13/12 2009
Madonnan anländer,
3/12 2009
Vargarna på Kolmården,
8/11 2009
Syster Ebba träff,
7/11 2009
Open Show i Sala,
24/10 2009
Eddies jaktkurs,
11/10 2009
Anlagsprov i Viltspår,
21/9 2009
Syster Ebba träff,
1/8 2009
Mentalbeskrivningen,
30/5 2009